MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 28: Josep Guardiola, Manager of Manchester City gives instructions during the Premier League match between Manchester City and West Ham United at Etihad Stadium on August 28, 2016 in Manchester, England. (Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

MANCHESTER, ENGLAND – AUGUST 28: Josep Guardiola, Manager of Manchester City gives instructions during the Premier League match between Manchester City and West Ham United at Etihad Stadium on August 28, 2016 in Manchester, England. (Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Pep Guardiola har trimmet spillertruppen til sine behov, hver gang han er kommet til en ny klub i karrieren.

Det er normalt ikke spillere, der er overflødige i truppen. Det er ofte nogle stærke kvalitetsspillere, der har gjort det særdeles gjort i klubben, hvilket man også kan se på det hold, som man kan stille ud fra alle spillerne. Se blot her:

Selvom de fleste af spillerne er kommet godt op i alderen, så var de altså verdensklasse, da de havde deres bedste dage.

Joe Hart er den eneste Manchester City-spiller, der er kommet på holdet, som Guardiola har sendt væk fra Manchester City, men det er også nogle tunge navne her, der har måttet vige på grund af Pep Guardiola.

Wilfried Bony, Eliaquim Mangala og Samir Nasri er også sendt væk, og Yaya Touré, der er på listen, fordi han blev solgt af Guardiola i Barcelona, ligner næste mand ude af døren.

Pep Guardiola får sin første store test, når han i dag skal møde Manchester United og José Mourinho.

– Jeg vil gerne kontrollere kampen. Jeg har set Uniteds officielle kampe, og de har spillet bedre og hver kamp. Ligesom os. Det er normalt, og selvfølgelig har de meget kvalitet i front. Martial er så hurtig, Mata mellem kæderne er så farlig, Rooneys evner, og der er ingen tvivl om Ibrahimovic’ kvalitet, siger Guardiola til Sky Sports om målet med kampen.

Du kan se kampen på 6’eren, og den bliver fløjtet i gang klokken 13:30.