Dimitri Payet (centreret i billedet) jubler sammen med sine holdkammerater over et mål i Premier League mellem West Ham og Crystal Palace på Upton Park, den 2. april 2016. Foto: Clive Rose/Getty Images

West Ham har hele sommeren været på udkig efter en ny topangriber og har forhørt sig hos mange klubber, men de ender altså med at købe Simone Zaza fra Juventus.

Selvom skiftet ikke er officielt endnu, så skulle skiftet være færdiggjort ifølge journalisten Ed Aarons, der arbejder for The Guardian.

Derudover har det italienske medie Gianlucadimarzio.com også offentliggjort et billede af Simone Zaza fredag, hvor den italienske landsholdsspiler netop skulle være landet i London.

Simone Zaza skifter først til West Ham på en lejeaftale, men West Ham har lavet en aftale med Juventus om, at man vil købe ham for 24 millioner pund næste sommer.

West Ham har i løbet af sommeren forsøgt sig med bud på spillere som Michy Batshauyi, Alexandre Lacazette, Carlos Bacca og en række andre, men de kommer altså til at ende med Simone Zaza.