Guardiola er i lang tid blevet beskyldt for at købe sig til titler, og siden ankomsten til Manchester har han hentet kæmpestjerner  – offensiv såvel som defenvise – senest det unge talent Aymeric Laporte. 

af kristian paris

Det betyder, at City har brugt vanvittige over 3 milliarder kroner kun på deres defensiv. Og det er mere end hvad så mange andre lande bruger på deres egen militære defensiv hvert år.

5. Ghana – 840 millioner

Ghana har omkring 28 millioner indbyggere, som er lidt mere end halvdelen af englands. De bruger omkring 840 millioner kroner på deres forsvar om året, og deres landshold er placeret som nummer 50 i verden.

4. Guatemala – 1,47 millioner

Guatemala er et lille land i centralamerika, der er mest kendt for deres flotte land og kultur end deres militære forsvar eller fodboldhold.

Deres land har nemlig aldrig spillet med i VM eller nogen anden form for slutrunde.

3. Armenia – ​1,58 milliarder

De er  nok mest kendt for den tidligere Manchester United spiller, nu Arsenal mand, Henrikh Mkhitaryan, for i Armenien lever der under tre millioner mennesker.

Den tidligere del af Sovjet bruger omkring 1,5 milliarder kroner på deres militære forsvar.

2. Bosnia and Herzegovina – 1, 75 milliarder

De deltog for første gang i VM i 2014, hvor dere store stjerner som Edin Dzeko, Begovic og Pjanic naturligvis var med.

De blev desværre nummer tre i deres gruppe, selvom de ydede god modstand til mange af deres modstandere.

1. Cameroon – 2, 6 milliarder

Et andet land fra Afrikas vestkyst er Cameroon, der nok er mest kendt for dere evige produktion af verdensklasse fodboldspillere. Mest centralt står nok Samuel Eto’o, som det forlyder fik omkring 20 millioner kroner per mål han lavede i Barcelona i sin tid i klubben tilbage i 00’erne.

Det sjove er dog, at landet bruger lige under på deres forsvar som de beløb Manchester City vel og mærke kun har handlet defensiv ind for i de seneste par år.