Arsenal er i noget af en mærkværdig situation, når det kommer til angriber posten i London klubben. Og selvom de egentlig er godt besat, er samtlige medier næsten sikre på, at klubben henter Lyons stjerneangriber Alexandre Lacazette til klubben her til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

Og selvom the Gunners er en meget stor klub og en transfer foretaget af Wenger og co. ikke går ubemærket hen, er det nok de færreste der ved navn ved hvem japaneren Takuma Asano er.

Og de færreste ville nok gætte på at den 22-årige japaner faktisk har været Arsenal spillere længere tid en Granit Xhaka, Mustafi og Lucas Perez.

Det er nemlig noget af en bizar situation, der udspiller mht Takuma Asano. Den lovende talentfulde angriber blev nemlig hentet til klubben samtidig med de tre førnævnte sidste sæson, men har endnu ikke spillet en eneste kamp for the Gunners.

Og det er der en simpel årsag til.

TSV 1860 Muenchen v VfB Stuttgart - Second Bundesliga

Japaneren brugte nemlig hele sidste sæson som lejesvend i tyske VFB Suttgart, hvor han spillede 26 2. Bundesliga kampe for tyskerne, der netop er rykket op til landets bedste række. Alligevel har han endnu ikke spillet nok landskampe for Japan til at få godkendt en arbejdstilladelse i England, og det er altså grunden til at spilleren heller ikke kan spille for Arsenal i næste sæson.

 Ifølge tyske Bild er Asano nødt til at blive i klubben i mindst en sæson mere, eftersom Arsenal ikke kan tilbagekalde ham. En klub han scorede fire mål og for og lavede fire assists.

Og Asano er ikke helt uden talent:

“Takuma er en talentfuld ung angriber, og han har en stor fremtid foran sig. Han har fået en imponerende start på sin karriere i Europa, og han skal bare fortsætte sin udvikling nogle år endnu.” Slog Wenger fast, da han sidste sommer hentede japaneren.