Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at det er Black Friday i dag. Det ‘fejrer’ vi ved at kigge på de spillere i verden, der godt kunne være et Black Friday-tilbud. Læs med her. 

Cesc Fabregas

Cesc Fabregas (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Det kan muligvis være, at en af verdens bedste midtbanespillere skifter klub til januar eller måske først til sommer.

Den tidligere Arsenalkaptajn har mistet sin rolle på midtbanen i London klubben og han vil nok meget gerne væk, når ikke der er noget fast spilletid.

Hans kontrakt udløber til sommer, hvorfor han enten kan hentes billigt til januar eller helt gratis til sommer. Det er da et Black Friday tilbud, der vil noget.

Toby Alderweireld

(Photo by VI Images via Getty Images)

Det ser ikke ud til, at Tottenham-spilleren Toby Alderweireld får tilbudt en ny kontrakt af klubben. Den belgiske midtstopper er ligesom Fabregas ledig til sommer, når hans kontrakt udløber.

Det vil sige, at Tottenham prøver så vidt det er muligt at få selv den mindst sum for spilleren, for han ikke skal skifte gratis til juni i 2019. Virkelig et attraktivt tilbud på en tilbudsdag som i dag.

Juan Mata

Han er ved er nærme sig slutningen af kontrakten med De Røde Djævle. Han har tidligere gjort opmærksom på, at han er på udkig efter spilletid og ikke penge. Det gør ham derfor til en spiller, der kan fås rigtig billigt, hvis han kan bruges på ens hold.

Mata er kun startet inde i de sidste 28 ud af 50 kampe for United i Premier League, og derfor er han nok ikke særlig opsat på at blive på Old Trafford.

iness if a club can offer the game time he craves and sign him up.