I lørdags blev Real Madrid ydmyget af FC Barcelona. Der var klasseforskel i den udgave af El Clasico på de to giganter ikke bare i Spanien og La Liga men i hele verden. I dag afholder Real Madrid et pressemøde, hvor det forventes at Rafael Benitez enten møder bestyrelsens opbakning eller at han bliver fyret.

Det var ikke Benitez som fansene buede af under El Clasico i weekenden. Det var Ronaldo de buede af og klubbens præsident Florentina Perez, som fansene ønskede skulle fyres. Det er imidlertid ikke mange, der tvivler på hvis hoved, der er på blokken i eftermiddag.

I følge goal.com skal pressemødet idag afklare Rafael Benitez situation i klubben. Bliver han fyret eller får han en chance til. Det er naturligvis ikke et plus i bogen at Real Madrid ikke bare tabte mod FC Barcelona men også tabte mod Krohn-Dehlis Sevilla runden forinden.

VERONA, ITALY - MARCH 15: Head coach of SSC Napoli Rafa Benitez looks on during the Serie A match between Hellas Verona FC and SSC Napoli at Stadio Marc'Antonio Bentegodi on March 15, 2015 in Verona, Italy. (Photo by Dino Panato/Getty Images)

Rafael Benitez (Photo by Dino Panato/Getty Images)

Linen er ikke lang for trænere i de store spanske klubber, specielt ikke hvis man sammenligner med Mourinho i Chelsea, der har tabt kamp på kamp i denne sæson, men som stadig fastholder rollen som træner.

Om Benitez får tilladelse til at fortsætte som træner i Real Madrid eller om han bliver sendt på porten bliver offentliggjort i aften.

Pressemødet afholdes kl 1830 GMT i aften.

Nedenfor er der fodboldprodukter fra vores støtter – Støt vores sponsorer ligesom de støtter os:

[shopello_products]