Den velspillende Everton-stjerne rygtes ifølge italiensk medie væk fra Everton. Dog forventes det samtidig at Everton står klar med lønforhøjelse, så derfor kan det også forventes at han bliver på Goodison Park.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Everton-stjernen Romelu Lukaku bliver jagtet af to store europæiske klubber. Den velspillende belgiske angriber forventes dog, at blive på Goodison Park ifølge Calciomercato.

(Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

Den velspillende belgier Romelu Lukaku, har været rigtig stærkt spillende i den nuværende sæson. Lukaku har lavet 18 Premier League-scoringer Den 23-årige belgier har tidligere spillet hos Chelsea, men det blev ikke til en succes. Derfor skiftede Lukaku væk fra Chelsea, og nu spiller han hos Everton og han er blandt Premier League’s bedste angribere.

Forlader den stærke belgier Goodison Park, eller bliver han?

Romelu Lukaku bliver ifølge Calciomercato rygtet væk fra Premier League-klubben Everton. Klubberne der ifølge det italienske medie står klar, er Bayern München og Chelsea. Dog understreger Calciomercato at Lukaku formentlig bliver hos Everton fordi det forventes der er en lønforhøjelse på vej.

Læs også: CHOK: Guardiola afslører sommerens transferplaner