En lægskade holder lige nu den rutinerede midtbanespiller Andres Iniesta ude af den store kamp i morgen, som er mod rivalerne fra Real Madrid i Spaniens største kamp; El Clasico. Søndag spilles kampen mellem de to mandskaber og selvom mesterskabet er uden for Real Madrid-rækkevidde, så vil der helt sikkert ikke blive sparret på noget som helst. Der er lagt i kakkelovnen til en fantastisk, intens og nervepirrende kamp – sådan en kamp skal selvfølgelig have Barcelona-anføreren Iniesta med. Det er der dog noget, der tyder på, ikke kommer til at ske. Det skriver det engelske medie Goal.com.

(Photo: Getty Images)

Iniesta har efterhånden rundet 33 år, men det betyder ikke, at han har misset noget af sin skarphed. Han har været fantastisk for den catalanske storklub i denne sæson med gode præstationer, assists og må i La Liga, hvilket er resulteret i, at hans elskede klub, som han har været i siden han var barn, ligger til at vinde række lige nu.

Sidste måned annoncerede den spanske landsholdsspiller, at han ville forlade klubben til sommer, og derfor vil kampen mod Real Madrid også være den sidste af slagsen for Iniesta. Af den grund er træner Ernesto Valverde også enormt opsat på at få Inieste fit for fight inden kampen.

Valverde siger nemlig følgende om Iniestas skadesituation:

“Vi håber alle, at han bliver klar. Senere vil vi komme til at afgøre det. Det er hans følelse, der kommer til at afgøre det. Det er udelukkede ham, der har det sidste ord. Det er hans krop og hans læg, men hvis han føler det godt og har en god fornemmelse i maven, så kommer han til at spille. Jeg stoler på hans dømmekraft.”

“Det er ikke hans første El Clasico og derfor ved han også, at han skal være 100 procent klar, ellers så svigter han sine holdkammerater – det bliver intenst og derfor skal han kunne ofre sig 100 procent.”