Bayern Münchens forsvarsspiller Jeroem Boateng er gået offentligt, og har udtalt sig, hvilke spillere i verden han har mødt som er de bedste. Læs med nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS 

Forsvarsspilleren står nu frem og nævner to La Liga stjerner som de bedste han nogensinde har stået overfor på grønsværen. En helt så stor overraskelse er det ikke…

 

Messi og Ronaldo bliver af mange set som de to bedste spillere i verdens og den overbevisning
deler Boateng altså. Faktisk har de to La Liga stjerne delt Ballon d’Or statutten i mellem sig
siden 2008, hvor Messi har fået fingerene i fem og Ronaldo fire.
Nu forklarer Boateng altså, at de ikke kun er gode på papiret, men at det også er de bedste
spillere han har stået over for i sin profesionelle karriere.
“Messi og Ronaldo er de hårdeste spillere i verden” slog Boateng fast i et interview med den tyske
tabloid avis Bild, der senere er blevet citeret i britiske The Mirror. 
Barcelona v Eibar - La Liga

“Men jeg vil også placere Chelseas Eden Hazard, Barcelonas Neymar og Real Madrids Karim Benzema på listen over de bedste spillere jeg har mødt i min karriere. ” 

“Messi kan simpelthen ikke blive stoppet af en mand ham selv. Ronaldo, derimod, er lettere, fordi der handler det mere om den fysiske styrke end om ens egentlige fodboldkunnen.” 

“Men Ronaldo har også ændret sit spil. Han fokuserer nu mindre på at drible og mere på det endelige slutprodukt – det at score mål og vinde kampe. Det er sværere at forsvare sig i mod – det og så hans vanvittige gode ‘timing'”.

Malaga CF v Real Madrid CF - La Liga

Boateng mødte Ronaldo i hans usuccesfulde kamp i Champions League, hvor Los Blancos slog Bayern München ud med samlet 6-3. Her scorede selv samme Ronaldo hattrick og blev kampens spiller.

Den tyske landsholdsspiller stod også direkte overfor Ronaldos La Liga kollega, Messi, i 2015, da klubben mødte Barcelona og tabte Champions League finalen i et bitter nederlag.