Gianluigi Buffon optrådte for 117. gang (bogstavelig talt) og formodentligt også for sidste gang i Champions League onsdag aften. Det var helt sikkert en af de mere actionfyldte kampe i løbet af hans legendariske karriere.

Igennem store dele af kampen så det ud til, at Juventus-mandskabet kunne gå hen og skrive historien, ved at score fire mål på det famøse stadion, Santiago Bernabeu.

Men et kontroversielt straffespark i sidste minut, der stensikkert blev sat ind af Cristiano Ronaldo på den indskiftede målmand, Wojciech Szczesny, gjorde en ende på deres håb om medaljer i Europa i denne sæson.

Hvis du ikke endnu har set eller hørt om bataljen, så kan du herunder se de sidste fem minutter af kampen onsdag aften.

– Juventus kommer foran med tre mål. Vazquez vinder et straffespark i sidste minut. Buffon går bersærk. Ronaldo scorer det afgørende mål. Hvis én periode af en kamp, skal opsummere hvor sindssyg Champions League har været i denne sæson, er det denne, skriver BT Sport på Twitter.

Den tidligere fodboldspiller og nuværende -ekspert, Gary Lineker, var også ude med sine ord på kampen.

– Dios mio (oh my god, red.). Tyndt straffespark til Real Madrid i det sidste minut. Buffon bliver udvist i hans sidste Champions League-kamp for at skubbe til dommeren. Ronaldo scorer selvfølgelig. Totalt vanvid, skriver Lineker.

Sekunder efter, at straffesparket blev dømt, blev Buffon bortvist fra banen, da han skreg og skubbede til dommer Michael Oliver.

Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder sparkede bolden sikkert i mål på en chanceløs og netop indskiftede målmand Wojciech Szczesny, og herfra er resten historie.

Men mange har undret sig over, hvad det egentlig er, italieneren sagde, som fik den normale Premier League-dommer, Michael Oliver, til at sende ham “tidligt” i bad.

Buffon til Oliver: Go take a shit – Spis en lort

Det er korrekt. Buffon fortalte angiveligt dommeren, at han skulle spise en lort. Det skriver den engelske fodboldjournalist, Andrew Headspeath.

Hvad tænker du om straffesparket? Tog Michael Oliver den rette beslutning? Og var det korrekt at vise Buffon ud?