Crystal Palace har netop mødt Liverpool i dette års Premier League sæsons anden runde. Selvom det godt nok kun endte 1-0 til allersidst, var der klasseforskel mellem de to klubber – og det skal der være. 

AF KRISTIAN PARIS

Crystal Palaces manager hedder lige nu Frank de Boer .Han har her i går afsløret forud for kampen i dag, afsløret, at han havde muligheden for at træne Liverpool tilbage i 2015, da han blev tilbudt, at forlade Ajax til fordel for Anfield. En tilbud han sagde nej til.

I stedet blevet Brendan Rodgers tilbudt jobbet, og det sagde han gladeligt ja til. Modsat er de Boer lige nu manager for den middelmådige Premier League klub Crystal Palace – et job som han overtog i sommers.

Beslutningen om at sige nej til Liverpool, var angiveligt fordi han ikke ‘følte sig klar’.

Siden da har tyskeren Jürgen Klopp nu taget over i Liverpool. På hans transfermøde, forud for kampen, indrømmede han, at han beundrede de boer og hans arbejde i Ajax.

Til det hele udtaler den hollanske manager følgende: “Liverpool henvendte sig til  mig for to år siden, men jeg sagde med det samme nej. Jeg var bare ikke klar, følte jeg. Jeg tænkte ikke over det i to sekunder. Jeg var glad med Ajax, og jeg ville heller ikke bryde min kontrakt med dem. ” 

“Selvføgelig bliver man smigret af sådan et tilbud, men jeg syntes ikke dengang,at  jeg var færdig i Ajax. ” sluttede den hollandske manager.

Dog følte de Boer, at udfodringen i Crystal Palace var en mere passende opgave at magte.

“Denne gang vidste jeg, at jeg var klar. Jeg kender ligaen, og jeg ville bare gerne være en del af den. Derfor er jeg i Palace nu.”