Der er forskellige meninger om hvor vidt Manchester United bør sælge Wayne Rooney, såfremt at en kinesisk storklub endnu engang viser interesse i englænderen.

Af Lasse D. Drescher

Hvor vidt Manchester United bør sælge veteranen Wayne Rooney, er der forskellige holdninger til. Nogle mener at United bør sælge englænderen, som nu er 31 år gammel, og måske ikke har mange år tilbage. Derfor menes det at Rooney bør blive solgt, så Manchester-klubben kan hive penge hjem, på handlen.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

I løbet af den seneste periode, specielt i løbet af januars transfervindue blev Wayne Rooney sat i forbindelse med et kæmpe skifte til kinesisk fodbold, hvor han efter sigende skulle få en absurd høj løn, og Manchester United skulle få et uvirkeligt beløb for englænderen.

Der gik rygter om at den pengesom som en af de kinesiske pengerige klubber ville tilbyde, på Manchester United-veteranen var et beløb, som var det tredobbelte af det beløb, som Manchester United i sommers betalte for Paul Pogba.

Så selvom du måske ikke kender de præcise tal, så kan du stadig sætte det i perspektiv, og overveje hvad der egentlig sker i kinesisk fodbold.

Læs også: Storklubber viser stor interesse i PSG-stjerne