Frank de Boer er netop blevet udnævnt til ny Crystal Palace manager. Det betyder  nye højder for London klubben og managerskiftet skal åbenbart følges op med en ny, stor signing. Og det er fra selveste Catalonien. 

AF KRISTIAN PARIS

Crystal Palace manager Frank de Boer er angiveligt ivrig efter at blive genforenet med Barcelonas målmand Jasper Cillessen, og dermed bringe ham til Premier League allerede i dette transfervindue.

Den tidligere Ajax manager er blevet kædet sammen med en håndfuld hollandske spillere sin han kom til England og Premier League. Han forventes at forstærke truppen på målmandsposten, og det skal helst være en han kender.
Og der er Cillessen ideel, eftersom de to tidligere har arbejdet sammen i Amsterdam.

 

FBL-EUR-C1-AJAX-PRESSER

Den hollandske manager hentede selv Cillesen til Aajx tilbage i 2011 – det førte til adskillige trofæer sammen i en femårig periode.

Det spanske medie AS slår fast, at keeperen fra Barcelona, der tilbragte det meste af sidste sæson på bænken, er åben overfor et skifte for at få fast førsteholdsfodbold. Selvom han altså allerede kom til Camp Nou sidste sommer for omtrent 120 millioner.

Cillessen er dog kun andetvalg, eftersom De Boer først og fremmest vil hente Steve Mandanda . men han har en frikøbsklausul på hele 500 millioner danske kroner.

Modsat hersker, der heller ingen tvivl om Cillessens evner – på trods af kun spille en enkel La Liga kamp og ni kampe i det hele sidste sæson –  han er nemlig stadig Hollands ubestridte førstevalg på målmandsposten.

Han har siden 2013 optrådt hele 32 gange for A-landsholdet.

Og med VM lige om hjørnet, vil Cillessen måske være særlig opmærksom at få førsteholdsfodbold.

Modsat vil Barcelona ikke lade målmanden slippe let, da de meget vel skal finde en afløser for hollænderen, hvis han smutter til England.