Den jamaicanske hurtigløber, Usain Bolt, har en stærk mening om sin yndlingsklub, Manchester United. Han er nemlig helt sikkert på, at såfremt The Red Devils, som klubben også kaldes, får forenet Antoine Griezmann og Paul Pogba på Old Trafford, så vil den helt store resultatmæssige revolution finde sted. Det skriver Goal.com.
 
Bolt har vundet flere OL- og VM-medaljer og han har da også selv prøvet kræfter med fodboldsporten, blandt andet med en kontrakt hos en klub i Australien. Og så er han glødende Manchester United-fan. Og han mener, at det rigtige vil være at købe Antoine Griezmann fra Atletico Madrid. Der er dog bare det problem at Griezmann er meget tæt på et skifte til Barcelona. Faktisk er det stort set officelt. Og det umuliggør altså et skifte til Premier League-klubben. Og at man bygger holdet op omkring Paul Pogba. At han er omdrejningspunktet og at man køber spillere, der passer til ham. Den franske midtbanespiller har været sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid denne sommer.

Bolt udtaler sig

Bolt siger: “Pogba er en af mine venner og jeg er en stor fan af ham og jeg synes de skal bygge holdet op omkring ham. Og sådan er det. Når man ser ham spille for det franske landshold, så er han outstanding. Helt eminent god. Hvis man finder nogle angribere, der passer ham – og som han kan fodre og løbe omkring, så tror jeg holdet vil få mere succes.”