Arsenal-stjernen underskriver nu en kontraktforlængelse med Premier League-klubben. Det måske også et signal til Barcelona, om at han bliver i Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-spilleren Hector Bellerin har været rygtet væk fra Emirates og Premier League i lang tid. Nu har den hurtige højreback underskrevet en kontraktforlængelse med Arsenal. Kontraktens længde er seks og et halv år.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Hector Bellerin vil samtidig få en ugentlig løn på omkring 860.000.000 kr.

Hector Bellerin udtaler følgende til Express:

“Jeg har lige underskrevet min kontraktforlængelse med klubben, og det er jeg virkelig, virkelig, virkelig glad for. Jeg føler at Arsenal er mit hjem, og det er uden tvivl den bedste beslutning jeg kan foretage. Jeg er meget glad for at være en Gunner, de næste mange år.”

Hector Bellerin har de seneste par sæsoner været en meget vigtig del af Arsene Wengers startopstilling. Bellerin spiller fuld til hos The Gunners, når han ikke er skadet eller ude med karantæne.

Hector Bellerin afslutter interviewet med følgende ord:

“Jeg er spændt på fremtiden, og glæder mig til at se hvad der sker de næste år. Jeg har været her i en lang periode, og det er mit hjem. Jeg takker alle fans og klubmedlemmer for støtten, i medgang og modgang.”

Læs også: Premier League: Her er prisen på ‘pies’ i de forskellige klubber