Det britiske medie The Sun skriver nemlig at de nykårede engelske mestre, vil købe Eden Hazards bror. Nemlig Thorgan Hazard.

Af Anders Lang Jensen

2

Belgiske reporter erfarer nemlig at belgiske Thorgan Hazard, er et brandvarmt emne i Leicester City. Den offensive midtbanespiller optræder i øjeblikket for tyske Borussia Mönchengladbach.

Leicester der netop lige har vundet Premier League, kigger allerede frem mod næste sæson, hvor der bl.a. venter Champions League på King Power Stadium. Og chef-scouten i Leicester Steve Walsh har 3 navne på ønskelisten. Thorgan Hazard, Dennis Praet og Zakaria Bakkali.

Chelsea købte Thorgan Hazard tilbage i 2012 for £500k fra klubben Lens. Hvorefter han blev solgt for £7m sidste sommer til Gladbach.

Thorgan Hazard erkender, at han er langt fra sin brors niveau, og har udtalt følgende: ”Jeg er ikke lige så god som Eden. Han er en af verden bedste spillere. Jeg må arbejde hårdt for at nå et lignende niveau.”

De to andre på Leicesters ønskeseddel er som sagt Bakkali og Praet. 21-årige Dennis Praet har spillet 42 kampe for Anderlecht denne sæson med 5 mål til følge.

Bakkali er 20 år gammel, og har for nyligt skiftet til spanske Valencia fra PSV. Men han kan allerede være på vej ud af vagten i den spanske storklub, hvis de engelske mestre henter ham til kolde England.