Juventus-stjernen Leonardo Bonucci fortæller om, da han overvejede at stoppe med at spille fodbold, fordi sønnen var meget syg, og Bonucci kunne ikke både spille fodbold og tænke på problemerne i hjemmet.

Af Lasse D. Drescher

Juventus-stjernen Leonardo Bonucci taler ærligt ud, om en trist periode han var endt i. Bonucci fortæller nemlig at han var tæt på at stoppe som fodboldspiller, fordi hans søn havde ændret sin adfærd, efter at han havde fået behandling mod brok.

(Photo by Marco Tacca/Anadolu Agency/Getty Images)

(Photo by Marco Tacca/Anadolu Agency/Getty Images)

Leonardo Bonucci fortæller følgende til La Repubblica:

“Det hele gik godt, specielt fordi han begyndte at lege igen og det hele gik godt. Men så skulle han behandles igen, og derefter gik det ned ad bakke. Han ville ikke lege mere, og han havde ændret sig helt. Han var ikke den samme dreng.

Jeg bad til gud ofte, specielt i den svære tid da han ikke var sig selv, og jeg håbede sådan det ville gå i den rigtige retning. I de hårde uger overvejede jeg meget, at stoppe med at spille fodbold. Jeg kunne ikke både arbejde, og have de problemer i hjemmet.

Men nu er han oven på igen, og han er den samme som han var før. Så nu er jeg glad, og alt køre som det skal, både i hjemmet men også på fodboldfronten.”

Leonardo Bonucci’s søn havde været syg siden juli, og det er først her i den sidste tid af kalenderåret 2016, at Leonardo’s søn er blevet helt rask.

Læs også: Howe roser Chelsea-spiller: Blandt verdens bedste pasningsspillere