Den 19-årige amerikanske kantspiller Christian Pulisic rygtes væk fra Borussia Dortmund. Der er stor interesse fra tre Premier League-storklubber, og en enkelt La Liga-gigant.

Af Lasse D. Drescher

Daily Star skriver at Borussia Dortmund-talentet Christian Pulisic rygtes væk fra den tyske storklub. Der er ifølge det engelske medie stor interesse i Pulisic, fra flere europæiske storklubber.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Premier League-storklubberne Arsenal, Liverpool og Tottenham jagter ifølge mediet den 19-årige kantspiller. Den spanske storklub Real Madrid har ifølge mediet også stor interesse, i den unge amerikanske Borussia Dortmund-spiller.

Da Christian Pulisic var 18 år, fik han for alvor sit gennembrud hos Bundesliga-storklubben. Det er blevet til 43 kampe for Pulisic, hos den tyske storklub. Fem mål og 13 assist står Christian Pulisic noteret for.

Hvad kan amerikaneren komme til at koste?

Der meldes ikke om en forventet pris på den 19-årige, men det må understreges at Pulisic ikke bliver billig at hente væk fra Dortmund. Pulisic har som tidligere nævnt været velspillende, og derfor må amerikaneren efterhånden også betegnes som et talent.

Læs også: Real Madrid-spiller rygtes mod Premier League-storklub