Borussia Dortmund-træneren afviser at forlænge kontrakten med klubben pt. og det vækker opsigt og rygter i medierne. 

Af David Paris 

Borussia Dortmund-træneren Thomas Tuchel har afvist alt snak om en mulig kontraktforlængelse med klubben og fastslår samtidig, at han er træner for klubben frem mod næste kamp, Augburg.

Disse udtalelse kommer i kølvandet på Borussia Dortmunds CEO-chef Hans-Joachim Watzke, der har sagt, at der har været uenigheder mellem klubben og træner Thomas Tuchel, der tidligere har været træner for Mainz 05.

Tuchel fortalte også, til avisen Fox Sports efter weekendens 2-1-sejr over Hoffenheim, at skænderier og uenigheder mellem klubbens ledelse og ham, blot har været rygter.

Den 43-årige træner har kun et år tilbage af sin kontrakt med Bundesliga-klubben og forhandlinger om en kontrakforlængelse forventes at påbegyndes når sommerferien begynder efter sæsonafslutning.

“Vi har store målsætninger at opnå. Da han blev spurgt, om han stadig ville være ansvarlig for klubben i næste sæson, sagde han:” Jeg er cheftræner i Dortmund i næste kamp mod Augsburg.”

Såfremt Tuchel vælger at søge nye græsgange skal klubben på jagt efter en nye træner og her kunne Nice-træneren Lucien Favre være en mulighed. Han er nemlig blevet sat i forbindelse med en række klubber, på grund af holdets flotte præstationer i Ligue 1. Faktisk den bedste placering for et Nice-mandskab siden 1970’erne.