Foto: Getty Images

Danske Martin Braithwaite er oppe i medierne for tiden. I sidste måned kritiserede han landstræner, Åge Hareide, for at favorisere de spillere, der spiller i FC København, og udtalte, at dette var den eneste vej, hvis man gerne ville spille landsholdsfodbold for Danmark.

Endnu engang må det siges, at den tidligere Esbjerg-dreng har formået at ryste alle i sin grundvold. I Fodboldprogrammet: Sat af, blev han nemlig spurgt ind til hvem han aller helst ville købe, hvis han havde frit valg på alle hylder.

Læs også: Ret vildt: Ronaldo slår 46 år gammel rekord

Efter en lille tænkepause kunne man høre, Braithwaite vælge hans ligakollega, Marco Verratti på grund af hans betydning for PSG som mandskab. 

Læs også: Medie: Conte vil smide 150.000.000 på bordet for tidligere spiller

Braithwaite blev også spurgt ind til hvem han helst ville hente fra det danske landshold, og her faldt svaret prompte på hans tidligere holdkammerat i Esbjerg, Peter Ankersen.

Martin Braithwaite har været i forrygende form i denne sæson, hvor det er blevet til 10 mål i 22 kampe i den franske Ligue 1.

Den danske landsholdsspiller med guyansk afstamning skiftede i 2013 til Toulouse fra Esbjerg for omkring 15 millioner danske kroner.

Du kan se indslaget og høre interviewet her.