Sidste dag på ugen er den bedste. Du kan se alt det gode fodbold i fjernsynet, alle de bedste mål, og så kan du samtidig glæde dig over den ugentlige transfer-rygte-oversigt som vi bringer til jer her. 

AF KRISTIAN PARIS

Neven Subotic

Transfer: Borussia Dortmund til Liverpool

Jürgen Klopp ser ud til at være meget interesseret i at forstærke sig i forsvaret, hvorfor han kunne finde på at byde på den 28-årige tidligere egen spiller, serbiske Neven Subotic fra Dortmund.

Chris Smalling

AMA/Getty Images)

Transfer: Manchester United til Leicester City

Smalling har måttet sande at chancen for førsteholdsfodbold ikke er særlig stor under Mourinho. Det betyder også, at den erfarne midtstopper angiveligt er ved at se sig om efter en ny klub. Leicester City meldes interessede.

Eliaquim Mangala

Transfer: Manchester City til West Bromwich Albion

Selvom pre seasonen med City har været over al forventning for franske Mangala, har han nok ikke mange førsteholdsminutter i benene for City længere. Den ellers så lovende midtstopper har længe været rygtet væk. WBA fra samme række er klar.

Divock Origi

Transfer: Liverpool til Tottenham Hotspur

Tottenham har været overraskende inaktive på denne sommers transfermarked. Kun tre spillere er det blevet til. Men Liverpools Divock Origi kan blive den fjerde. Det skriver the Sun.

 Karim Benzema

Transfer: Real Madrid til Arsenal

Alexis Sanchez er på vej ud ad døren i Arsenal og det betyder, der skal findes en afløser. Wenger har angiveligt landsmanden Karim Benzema i tankerne, der lige nu spiller for Real Madrid.

Jamie Vardy

Transfer: Leicester City til Everton

Leicesters rival, Chelsea, har længe været ved at hente Jamie Vardy. Men nu har en anden Premier League klub meldt sig på banen. Det drejer sig om Everton, der vil hente ham for omkring 400 millioner.