Den brasilianske back har hjulpet den franske hovedstadsklub, Paris Saint-Germain eller bare PSG, til at genvinde Ligue 1-titlen i denne sæson. Men den olierige klub er fortsat ikke en succes i Europa. Og nu har han altså valgt at forlade klubben efter kun to sæsoner i klubbens farver. Det drejer sig om Dani Alves. Det skriver det engelske medie Goal.com. Den tidligere Barcelona- og Juventus-spiller har afsløret det i et Instagram-post på sin profil.
 
Den brasilianske legende skriver: “I dag lukker jeg et andet kapitel i mit liv. Et kapitel med sejr og mange lærerige stunder. Jeg vil gerne takke PSG og alle menneskerne omkring klubben. Og tak for at jeg har fået muligheden for at være med at skrive historier med PSG. Jeg vil gerne takke hle holdet og deres dedikation fra dag 1. Det er fantastisk at være en del af.”

Kom til PSG 2017

Den i den 36-årige forsvarsspiller kom til PSG fra Juventus i 2017. Og siden har han vundet Ligue to gange. Men Dani Alves og hans holdkammerater har  ikke formået at opfylde ejernes fra Qatars ønske om at vinde Champions League. Verdens mest prestigefyldte turnering. Og det var netop en af grundene til at Alves skulle til klubben. For at bringe noget erfaring og noget topklasse. For at have nogle spillere på holdet, der har prøvet de helt store kampe i Europa. Som kan slå koldt vandt i blodet og præstere når det bliver prestigefyldt. Men det har altså ikke virket. Sidste sæson blev de slået ud af Manchester United i første runde af knock out-fasen.

 
Og de har aldrig nået længere end kvartfinalen. Hvor Dani Alves fortsætter karrieren eller om han overhovedet findet en anden klub er uvist. Og det melde Instagram-opslaget ikke noget om.