Den tidligere AC Milan og Real Madrid midtbanespiller afslører nu i et ekslusivt interview, hvilke begivenheder, der står klarest for ham, og hvilke han synes er højdepunkterne i hans gloværdige karriere.

AF KRISTIAN PARIS

Den 25-årige brasilianer forlod Spanien og Madrid efter han ikke var førstevalget under den nye træner, Carlo Ancelotti, efter han fik et slag sin første kamp for klubben efter en lang skade. Derfor var brasilianeren Kaka heller ikke med til VM i 2014.

 

Kaka har netop offentliggjort, at han planlægger at gå på pension fra professionel fodbold inden så længe – i hvert fald når hans kontrakt med MLS klubben Orlando City udløber.

 

MILAN, ITALY – MAY 18: Kaka of AC Milan during the Serie A match between AC Milan and US Sassuolo Calcio at San Siro Stadium on May 18, 2014 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

KaKa vandt Ballon d’Or i 2007 og om den siger han følgende i et interview med den spanske avis Marca.

-” Jeg forestillede aldrig, at jeg kunne blive verdens bedste fodboldspiller. Når man vinder et trofæ som Ballon d’Or er det en fantastisk følelse. Den er unik, en følelse af stolthed, glæde og taknemmeligheder over sine holdkammerater og trænerne.”

Den brasilianske legende, der var en del af et af de bedste italienske hold i moderne fodbold, da han spillede for AC Milan på San Siro, hævder, at det mere end svært for ham at være så skadesplaget som han var, og at det nok var det, der satte en stopper for hans karriere i Europa.

-” Jeg har stadig mange smerter i mit knæ og i min hofte. Det var en svær tid i Real Madrid. Jeg forlod klubben efter at have taget en snak med Ancelotti, der gjorde mig mine muligheder bevidst. Mine muligheder i klubben var begrænsede og hvis jeg ønskede at spille med til VM om sommeren skulle jeg nok finde en ny klub.”