Den brasilianske Liverpool-spiller Philippe Coutinho har i hele transfervinduet været rygtet væk til et væld af europas største klubber. Den hurtige offensivsspiller er blandt de bedste i Merseyside-klubben og hans overgangssum skulle eftersigne ligge på over én milliard danske kroner. 

Af David Paris 

Den brasilianske landsholdstræner, Tite, fortæller, at alle transferspekulationerne omkring Coutinhos fremtid påvirker ham på en måde, der gør hans spil på banen dårligt. Det skulle træneren angiveligt have sagt på en pressekonference forud for landskampen mod Ecuador i aften. Det skriver det engelske medie Sky Sports. Tite fortæller:

“Det har påvirket ham og vil fortsætte med at påvirke ham, indtil transfervinduet lukker.”

“Hvis han forlader, vil han fortsætte med at blive påvirket, fordi han får brug for tid til at tilpasse sig sin nye klub. Spillere er mennesker, og de reagerer på forskellige måder. Jeg er ikke sikker på, hvordan han vil reagere, fordi det afhænger af personen.

“Jeg har ingen mening om, hvad der er bedst for ham. Hvis han bliver i Liverpool, vil jeg være glad.Hvis han skifter til Barcelona, vil jeg også være glad.”

Den tidligere Inter-spiller, Coutinho, har indtil videre ikke spillet for The Reds, som Liverpool også bliver kaldt og han kommer formentlig heller ikke i kamp for sit hjemland. Han skulle nemlig angiveligt være skadet, men såfremt han skal bestå lægetjekket, skulle det eftersigende være en anden sag.

“Vores medicinske team har kontaktet Liverpool for at finde ud af, hvad situationen er for Coutinho lige nu.Det er vigtigt at han spiller for os, men samtidig ønsker vi ikke at tage nogen risici.”

“Willian har spillet meget, han gør det godt, så i forhold til at være fair overfor ham, vil han starte kampen og Coutinho er i stedet på bænken.