AC Milan har netop offentliggjort, at de har afskediget Sinisa Mihajlovic på grund af manglende resultater. De tidligere italienske mestre har allerede fundet en afløser og han træder til med øjeblikkelig virkning.

Af David Paris

AC Milan skriver på klubbens hjemmeside, at bestyrelsen har valgt at fyre klubbens træner Sinisa Mihajlovic og grunden er soleklar. Fem kampe uden tre point på kontoen fik åbenbart ledelsen til at reagere. Nu står den 47-årige kroatiske træner uden job.

Mihajlovic har tidligere træner Sampdoria og for godt ti måneder siden tiltrådte han altså jobbet som manden i spidsen for AC Milan, der har hjemmebane på San Siro. På trods af en plads som nummer seks i Serie A og en plads i finalen i den italienske cupturnering, er han alligevel blevet fyret.

Mihajlovics sidste kamp blev 2-1-nederlaget til ligaens førerhold, Juventus i weekenden. Han efterlader holdet 15 point efter Roma på tredjepladsen, der giver adgang til Champions League næste sæson.

Afløseren er allerede fundet

Udtalelsen fra klubbens officielle hjemmeside lyder således: Sinisa Mihajlovic er blevet frataget sin rolle som AC Milan-træner. Klubben vil gerne takke Mihajlovic for sit engagement og hårde arbejde, der er blevet udført i denne sæson.”

AC Milan's forward Jon Dahl Tomasson (L) his congratulates by his teammates Vikash Dhorasoo (C) and Cristian Brocchi (R) after scoring a goal against Palermo, during their Italian serie A football match AC Milan-Palermo at San Siro stadium in Milan, 20 May 2005. AFP PHOTO / Paco SERINELLI

Afløseren for Mihajlovic er eftersigende allerede blevet udpeget. Han hedder nemlig Cristian Brocchi og er en tidligere AC Milan-spiller. Han har siden 2014 trænet ungdomshold i den italienske storklub, der sidst blev italienske mestre i 2003-2004-sæsonen. 

Med ansættelsen af Brocchi bliver han AC Milans femte træner inden for tre sæsoner. 

Læs også: Chelsea byder 223.000.000 kroner på AC Milan spiller
Læs også: LVG vil have AC Milan-keeper til klubben hvis De Gea sælges