Manchester Uniteds boss Jose Mourinho har angiveligt tilbudt trænerrollen til en af hans nuværende spillere. Og han har sagt ja. 

AF KRISTIAN PARIS

Den engelske landsholdsspiller har på sin Twitter konto afsløret, at han har været igennem en operation i hjertet, der er gået godt. Han vil være klar til at spille for United i meget nær fremtid.

Dog er der ingen bekræftelse på, om denne sæson er hans sidste i fodboldens elite. Den tidligere West Ham spiller har haft en fantastisk karriere, der har været i næsten to årtier, er lige nu blevet ramt af den største og længste skade i hans ellers så lange karriere.

 (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Mourinho er blevet spurgt om United-anførerens fremtid og portugiseren er ikke helt klar i mælet, efter han blev spurgt efter 1-0 sejren over Brighton.
– Michael er en spiller, der har størst værdi som spiller. Vi har givet ham muligheden for at spille af og komme sig efter skaden. At føle sig tilfreds og sikker i sin belsutning om hvornår han vil spille igen – og hvornår han vil stoppe.

– Han ved også, at min trænerstab altid har et sæde klar til ham, hvis han har lyst. Når han vil, er der plads på kontoret til ham. Jeg ser ham meget gerne som en del af trænerteamet i klubben i fremtiden, og jeg håber, at han også gør det. Han er fremtiden for os og for klubben.

Carrick har allerede nu taget flere trænercertifikater og arbejdet med nogle af de unge spillere på akademiet. Nu skal han dog som det første tage en beslutning om sin egen karriere inden han sætter fokus på trænerkarrieren.

– Han vil være spiller indtil slutningen af sæsonen og det skal han bare gøre. Nu er han tilbage i træning og det ser godt ud. Vi har brug for ham.