Verdensstjernen Cristiano Ronaldo er blevet idømt en fængselsstraf på længere tid. Derudover er han blevet idømt en kæmpe bøde for skattesnyd. Det er et kæmpe chok, at Ronaldo skal i fængsel  for hele fodboldverdenen. 

PALMA DE MALLORCA, SPAIN – AUGUST 29: Cristiano Ronaldo of Real Madrid reacts as he fails to score during the La Liga match between Mallorca and Real Madrid at the ONO Estadio on August 29, 2010 in Palma de Mallorca, Spain. The match ended in a 0-0 draw. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Den portugisiske fodboldstjerne slipper for at skulle sidde bag tremmer, men skal betale en bøde på godt 140 millioner kroner.

Cristiano Ronaldo er blevet idømt to års betinget fængsel og beordret til at betale 18,8 millioner euro – godt 140 millioner danske kroner – til den spanske statskasse, efter han ikke har fulgt landets skatteregler.

Det skriver flere medier heriblandt El Mundo og El Pais.

Dog slipper Ronaldo for at skulle sidde et eneste minut i fængsel, da verdensstjernen ikke tidligere er blevet straffet.

Ronaldo har altså accepteret, at han har lavet skattemæssige fejl. Det har angiveligt fået det spanske finansministerium til at reducere straffen en del. Der er snak om, at Ronaldo skulle have snydt for hele 110 millioner kroner i perioden mellem 2011 og 2014.

Verdensstjernen er til VM i øjeblikket

Ronaldo er i øjeblikket i Rusland, hvor han og resten af Portugals landshold i aften tager hul på VM i en gruppekamp mod Spanien.

Det er dog alligevel en trist nyhed for fodboldverden og for Ronaldo. Det bliver et meget interessant opgør i aften. Spanien, der lige har fyret deres træner og er i stort kaos. Og så Portugal, der er så afhængige af Ronaldo, der trods alt må være lidt påvirket af dommen.