“El Nino” stopper efter denne sæson i Atletico Madrid. Det har ikke været til meget spilletid i denne sæson, og det har gjort, at han nu vælger at stoppe karrieren i Atletico. 

Det har været en meget svær beslutning for Fernando Torres, men det er en beslutning han har været nødt til at tage.

På det sidste er det ikke blevet til meget spilletid. Og når hans kontrakt udløber til sommer, vil han finde nye udfordringer. Han har ikke i sinde at lægge støvlerne på hylden endnu.

MADRID, SPAIN – SEPTEMBER 22: Fernando Torres of Club Atletico de Madrid in action during the La Liga match between Atletico de Madrid and Getafe at Vicente Calderon Stadium on September 22, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

“Jeg kom til Atletico, da jeg var ti år, og det har altid været mit hjem. Jeg har udlevet min drøm. Det her kommer til at være min sidste sæson i klubben. Det har ikke været en let beslutning, men det er den beslutning, jeg er kommet frem til”, siger Fernando Torres til Marca.

“Det er svært at sige farvel for anden gang. Min tanke var at lægge støvlerne på hylden her, men jeg kan spille tre til fem år endnu”, siger Torres.

Torres kom til Atletico i 1995, hvorefter han seks år senere fik sin officielle debut på førsteholdet. I 2007 skiftede han til Liverpool, hvor han havde kæmpe succes, men efter et mislykket ophold i Chelsea, måtte han tage til AC Milan og efterfølgende tilbage til sin barndomsklub.

Fernando Torres har spillet 20 kampe i La Liga i denne sæson og har scoret to mål.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/kaempe-byttehandel-paa-vej-liverpool-smider-salah-til-madrid/

“Real Madrid er klar til at smide et kæmpe bud på Mohammed Salah fra Liverpool. Angiveligt skulle der være tale om en kæmpe byttehandel med en af deres bedste spillere. ”

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/aah-nej-liverpool-saa-slem-er-salahs-skade/

Alle Liverpool-fans måtte holde vejret i sidste uges Champions League-kamp mod Manchester City, da deres helt store stjerne Mohammed Salah måtte udgå med noget, der lignede en lyskeskade.