Liverpool er godt i gang med at opruste truppen frem mod næste sæson. De har allerede fået tilgang af Monacos Fabinho. Nu er de angiveligt millimeter fra at hente en af Frankrigs store stjerner, der skal til lægetjek senere på dagen.

Der er netop tale om Lyon-stjernen Nabil Fekir, der i øjeblikket forbereder sig sammen med resten af den franske-trup, på det kommende VM. VM begynder den 16. juni.

PARIS, FRANCE – MAY 28: Nabil Fekir #18 of France and Callum O’Dowda of Ireland battle for the ball during the International Friendly match between France and Ireland at Stade de France on May 28, 2018 in Paris, France. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Det er ikke lige angriber-positioner, som Liverpool umiddelbart mangler. Med Sadio Mane, Mohammed Salah og Roberto Firmino, der i denne sæson uden tvivl har været en af de stærkeste angrebs-trioer i år, hvilket var med til at føre dem i Champions League-finalen.

Alligevel virker det som om, at manager Jürgen Klopp er klar til at gøre alt for at bringe Fekir til Anfield. Der mangler nu angiveligt kun et medical.

Eurosport og Canal Plus sports journalist Romain Collet-Gaudin har tweeted, at en handel mellem angriberen og Merseyside-klubben er meget tæt på at være færdiggjort. Det eneste der mangler at blive færdiggjort er lægetjekket.

Han sagde via sin sociale medie-bruger: Fekir og hans agent Jean-Pierre Bernes skulle angiveligt være i Liverpool denne søndag for at færdiggøre de sidste detaljer før et skifte til Liverpool.

Han bliver en dyr herre

Fekir skulle angiveligt koste Liverpool omkring 500 millioner kroner.

Fabinho og Naby Keita er allerede blevet tilføjet til Liverpools-trup. To gode tilføjelser til den stærkeste Liverpool-trup i mange mange år. Det er svært ikke at se Liverpool som en kæmpe trussel frem mod næste sæson. Både i Premier League, men også i Champions League.