Juventus klubbens præsiden Andreas Agnelli er angiveligt rejst til Cristiano Ronaldos hotel i Grækenland. Angiveligt for at overbevise ham om at skifte til klubben. 

Ronaldo er netop blevet færdig med sin niende sæson med Real Madrid denne sommer. Han rundede den af med sin fjerde UEFA Champions League titel med Los Blancos. Siden da har der været rygter om en potentiel transfer mellem Ronaldo og Juventus. De fleste medier hævder, at handlen formentlig bliver færdiggjort inden for de næste 48 timer.

Foto: NIVIERE/SIPA

Hvis alt går efter planen håber ‘Den Gamle Dame’ på at slå deres egen klubrekord og betale omkring 900 millioner kroner for Ronaldo. De håber naturligvis han er den, der kan få klubben til at vinde en europæisk titel. Torino klubben har nemlig ‘kun’ vundet Serie A de sidste fem år.

Har afbrudt Ronaldos ferie

Nu hævder Sky Sports så, at Agnelli er ankommet til Grækenland efter Portugals tidlige exit i VM. Ronaldos ferie bliver dermed forstyrret og afbrudt. Det spanske medie AS skriver, at Agnelli er taget der til for overbevise portugiseren om at komme til Italien fra næste sæson af.

Handlen ser hele tiden ud til at blive mere og mere sandsynlig. Den italienske præsident synes mere og mere opsat på at hente spilleren uanset hvad. Ronaldo har trods alt i de seneste par sæsoner været i modvind i den spanske hovedstad.

For det første har han selv indrømmet, at han ikke føler sig godt nok behandlet af klubben under undersøgelsen af ham for skattevindel. Derudover har der også været problemer med at skrive under på en ny kontrakt, fordi Real Madrid ikke vil give Ronaldo nok i løn.

Lige nu holder Ronaldo dog ferie og han kan nyde aftenen i dag med at se den første af to semifinaler ved det VM ham og hans hold røg ud af meget tidligt.