Daniel Wass har denne sommer været et af de navne som den spanske presse bliver med at skrive om. Det gør de fordi han hele tiden bliver kædet sammen med et skifte til en større spansk klub. Og nu skal det skifte angiveligt være på plads. 

Denne sommer har ikke kun budt på fodboldens største fest, VM, den har også budt på adskillige mærkværdige og store handler. Lidt ligesom sidste sommer.

Fodbolden bliver ved med at overgå sig selv når det kommer til transfers og handler. Denne gang er en af Danmarks helt store stjerner i udlandet nu på vej til en endnu større klub.

Som tidligere nævnt drejer det sig om danskeren Daniel Wass, der de sidste par sæsoner har spillet i danskerklubben Celta Vigo. Han har gjort det så godt, at flere spanske medier nu skriver, at han er på vej til La Liga storklubber Valencia.

De seneste meldinger er faktisk, at han skulle være til lægetjek i klubben i dag!

(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Det er avisen Superdeporte, der bringer nyheden og de er kendt for at være en avis, der støtter Valencia. Derfor er rygterne yderst troværdige.

Avisen skriver også, at lægetjekket bliver gennemført i dag og at handlen formentlig bliver offentliggjort senere i denne uge.

Stor profil i La Liga

Daniel Wass har siden 2015 spillet for den spanske klub. Det er blevet til over 100 kampe i La Liga og omkring 20 mål i alle turneringer.

Inden han kom til den spanske storklub, hvor blandt andre Pione Sisto også spiller, var han en del af truppen i franske Evian, hvor han spillede over 130 kampe. Han lavede desuden over 30 mål og det var her han slog rigtig igennem og Europas storklubber fik interesse for midtbanespilleren.

Han startede karrieren i Brøndby, men var en stund udlejet til 1. divisions klubben Frederiksstad. Han blev dog købt af Benfica senere hen.