******BREAKING****
Leicester City har fyret deres manager, Craig Shakespear efter bare fire måneder i spidsen for Premier League mandskabet. 

AF KRISTIAN PARIS

Den britiske avis the Telegraph beretter her til efterrmiddag tirsdag, at Premier League klubben Leicester City har valgt at fyre klubbens manager, Craig Shakespear, efter han blot har været i spidsen for mandskabet i fire måneder.

Det betyder, at klubben skal til at udpege og finde deres tredje manager på bare otte måneder, efter Claudio Ranieri blev fyret i februar i år.

Den tidligere assistent træner blev at klubbens sportschef, Jon Rudkin, fyret efter eftermiddagens træningspas. Shakespear har tidligere været i spidsen for klubben egen u23-hold.

Klubben afgørelse sker efter mand i går mødte WBA på hjemmebane, hvor man meget heldigt kun spillede 1-1. Spillerne selv har dog først fået det at vide, da nyheden brød ud i den britiske avis the Daily Mail tidligere på eftermiddagen.

 (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

 Shakespears assistent, Michael Appleton forventes at stå i spidsen i weekenden, hvor klubben møder Swansea. Appleton har tidligere været manager for Oxford United men blev i sommers hentet til klubben.
Det mest sandsynlige er dog, at Shakespears langtidafløser vil komme ude fra klubben. Det forlyder, at klubbens ejere, familien  Srivaddhanaprabha med Vichai i spidsen, vil gå efter et stort navn; fx. Carlo Ancelotti. 
Fyringen kommer dog efter flere dårlige præstationer i den bedste engelske række. Det er som om, at klubben ikke rigtig har kunnet finde sig selv efter de i sommeren 2016 vandt Premier League meget sensationelt.
Lige nu indtager Leicester en beskeden 18. plads i rækken  – det vil sige de ligger til nedrykning – med blot en sejr i otte kampe, fire nederlag og tre uafgjorte.
Klubben har dog heller ikke kunnet bruge deres seneste nye spiller, Adrien Silva, der ikke blev registreret til Premier League, fordi de var 14 sekunder for langsomme… og han må derfor ikke spille før januar 2018.