Da de kom frem i sommers, at Barcelona var meget interessede i at hente Liverpools Phillippe Coutinho til klubben, var the Reds’ manager hurtigt ude og slå en streg under, at Liverpool ikke var en sælge klub og dermed ikke ville lade brasilianeren gå – lige meget, hvor mange penge de blev tilbudt. 

AF KRISTIAN PARIS

Men nu er Klopp  og co. måske kommet på andre tanker. Den seneste tid har der i hvert fald floreret rygter om, at Barcelona igen ville prøve at hente den brasilianske troldmand til vinter, når transfervinduet igen åbner.

Og hvis uheldet er ude for Klopp og Coutinho vinker farvel til  Anfield til fordel for Camp Nou, bliver Merseyside klubben nødt til at hente en erstatning for den brasilianske stjerne.

I følge den engelske avis TeleFoot har klubben allerede fundet denne spiller, og de er angiveligt klar til at lægge et bud på ham, hvis Coutinho skulle smutte til Catalonien til vinter.

Det drejer sig om den 24-årige tysker, Julian Draxler, som Liverpools tyske manager, jJrgen Klopp, angivelgt er en stor beundrer af. Draxler er lige nu på kontrakt i Paris Saint-Germain, men har efter ankomsten af Neymar og Mbappe ikke fået den ønskede mængde af spilletid.

Liverpool får dog kamp til stregen, hvis de ønsker at hente den tyske landsholdsspiller. Eftersigende er Premier League kollegerne fra Arsenal også interesseret i tyskeren, der har Arsene Wenger i spidsen.

. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

TeleFoot skriver dog også, at den tyske spiller faktisk er en del af planerne i PSG, eftersom klubbens sportsdirektør, Antero Henriquer er en stor fan af spilleren.

Men intet desto mindre skal Ligue 1s førerhold, PSG, sælge spillere for at leve op til FIFA financial fair play reglerne  – ellers kan de risikere at blive smidt ud af Campions League i de kommende sæsoner.