Liverpool har i længere tid søgt en klasseangriber, da de i øjeblikket ikke har en rigtig 9’er. Pladsen bliver i øjeblikket spillet af Roberto Firmino, som har gjort det rigtig godt, men nu vil Jürgen Klopp altså springe banken for en af verdens bedste angribere.

Liverpool skulle eftersigende være interesserede i Bayern Munchen-angriberen Robert Lewandowski.

MADRID, SPAIN – APRIL 18: Cristiano Ronaldo (L) of Real Madrid CF clashes hands with Robert Lewandowski (R) of Bayern Muenchen after the UEFA Champions League Quarter Final second leg match between Real Madrid CF and FC Bayern Muenchen at Estadio Santiago Bernabeu on April 18, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Robert Lewandowski har haft en meget blandet sæson, efter Jupp Heynces, har taget over ved roret. Det er blevet til en del kampe fra bænken, hvor han lige nu er blevet slået af, af den tyske angriber Sandro Wagner.

Derfor er Lewandowski blevet meget utilfreds, og han vil nu forsøge sig at finde andre græsgange, og her kommer Liverpool ind i billedet. Jürgen Klopp er ellevild efter at få lokket ,hans tidligere angrebsstjerne fra Dortmund-tiden, til Liverpool, hvor han kunne udgøre en dødsens farlig angrebsdou med Mohammed Salah, der i denne sæson har taget alt og alle med storm. Senest blev det til en scoring for det egyptiske landshold, da de tabte 2-1 til Portugal i fredags.

Det er også blevet meldt ud, at Robert Lewandoski angiveligt skulle have underskrevet en to årig aftale med Real Madrid, der er meget interesserede i at hente den polakiske angriber til klubben, efter Benzema endnu en sæson ikke har formået at gøre væsen af sig.

Efter en meget sløv start på sæsonen, har Madrid dog fundet formen igen, og især Cristiano Ronaldo, har oppet sit spil siden starten af sæsonen.