West  Ham har gjort det igen. Nu har de hentet Arsenal-stjernen Jack Wilshere til klubben på en tre-årig aftale. 

Handlen er blevet bekræftet af begge parter efter der den seneste tid, både i løbet af i dag, men også i sidste uge, har været rygter om, at englænderen skulle være meget tæt på at forlade the Gunners.

The Hammers har annonceret ankomsten af Wilshere her mandag eftermiddag. De bragte en video med Wilshere, der står uden for Arsenal og hellere vil over til West Ham i stedet. Begge hold er jo fra hovedstaden London.

“Det føles godt, det er noget specielt. Mange menneske jeg kender har et specielt bånd til klubben og er vokset op med det.” slog Wilshere fast via klubbens egen officielle hjemmeside.

” Folk har set mig med en West Ham trøje på før og jeg har kun gode minder med at støtte klubben da jeg var barn og var tilstede på Upton Park. Det føles godt og selvfølgelig kommer min familie og nogle af mine venner med til West Ham. Alt er ved at falde til rette. ” fortsatte Wilshere interviewet.

Flere faktorer har spillet ind

“Jeg er taget til klubben pga forskellige ting. Manageren er en af dem og så er det den måde han vil bygge hele klubben op på – det hjælper mit eget spil. ”

” Fansene er også en faktor. Alle ved, hvor stor en klub West Ham faktisk er og hvor stor deres fanbase faktisk er -specielt her på deres nye stadion.

Ikke mange klubber kan fylde det op uge efter uge, men det gør West Ham altså. Jeg vil være der og spille for the Hammers. Derudover har jeg også et barndomsbånd med klubben og det gør det hele endnu mere specielt. ” fortalte Wilshere afslutningsvis.

Wilshere har været i Arsenal hele sin karriere, men er nu efter Wengers afgang, definitivt fortid i klubben.

Breaking news – Hold dig opdateret med breaking news fra Danmark og hele verden.