Der har allerede været en del træner-fyringer i Premier League i denne sæson, senest Slavan Bilic fra West Ham, og nu har endnu en træner-fyring ramt Premier League.

Denne gang er der tale om en af Premier Leagues mest rutinerede managere, nemlig West Broms Tony Pulis, der efter tre år i klubben, nu skal finde en ny klub.

På klubbens hjemmeside har West Bromwich oplyst, at kontrakten med Tony Pulis er revet over.

WEST BROMWICH, ENGLAND – MARCH 04: Tony Pulis the head coach / manager of West Bromwich Albion during a press conference on March 4, 2016 in West Bromwich, England. (Photo by Matthew Ashton – AMA/WBA FC via Getty Images)

“Disse beslutninger er aldrig nemme at tage, men vi tænker altid på klubbens bedste. Vi befinder os i en forretning, hvor vi skal have resultater, og inden for det seneste års tid har vores resultater været skuffende.”

“Vi vil gerne takke Tony for sit bidrag og hårde arbejde gennem sin tid i klubben. Vi ønsker ham det bedste i fremtiden”, lyder det fra West Bromwich i pressemeddelesen.

Efter en en række svigtende resultater, fyrede WBA i dag deres manager Tony Pulis.

Den 59-årige waliser gav WBA en flyvende sæsonstart, med sejre i de to første opgør.

Klubben har dog ikke vundet siden den 19. august, og de ligger nu kun et point over nedrykningsstregen.

Og senest blev man tævet med hele 4-0 af de forsvarende mestre fra Chelsea. Især i forsvaret så man meget ustabil ud, hvilket ellers er et af Pulis’ varemærker.

Assistent Gary Megson har indtil videre overtaget styringen med førsteholdet i WBA.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/barcelona-byder-200-millioner-kroner-spiller-ozil/

Barcelona er på udkig efter en erstatning for Neymar, og her har det ellers været Coutinho, der har været det mest oplagte valg, men eftersom Liverpool ikke har villet sælge, så har Barcelona altså nu kig på Mesut Özil fra Arsenal, som de vil byde omkring 200 millioner og en spiller for.