Zlatan forlod den europæiske fodboldscene tidligere på dette kalenderår. Da han ikke fik sin kontrakt forlænget i Manchester United efter at være kommet tilbage fra en langvarig skade, skiftede svenskeren til LA Galaxy i den bedste amerikanske række.

De fleste var nok indstillet på ikke at se den store svensker i europæisk fodbold igen, da han forlod Premier League for lidt over et halvt år siden. Men om to måneders tid, når transfervinduet igen åbner, behøver du ikke længere at stå op midt om natten for at se den tidligere AC Milan og Barcelona og Ajax spiller i aktion.

Det forlyder nemlig, at den italienske storklub AC Milan vil tilbyde deres tidligere angriber en chance for at komme tilbage til Europa og Serie A.

Som sagt spiller den 37-årige angriber i LA Galaxy i USA. Men holdet formåede ikke at kvalificere sig til MLS, hvorfor Zlatan kan lede efter en mulighed for at komme væk fra klubben i storbyen.

Ajax Zlatan

Ibrahimovic har scoret 22 mål i 27 kampe for Galaxy, som han skiftede til fra Manchester United i marts.

Nu skriver det italienske medie La Gazzetta dello Sport, at Milan hellere end gerne vil hente svenskeren tilbage til San Siro.

Den tidligere svenske landsholdsspiller har tidligere i karrieren tilbragt to år i Italien. Her blev det til 56 mål i 85 kampe for klubben.

Dog kan der opstå problemer, hvis Zlatan skifter til italienerne. Lige nu er de nemlig i Financial Fair Play problemer, fordi allerede har hentet en spiller. Det er Flamengo stjernen Lucas Paqueta, der er blevet hentet for omkrring 280 millioner kroner.

Brasilianeren skifter til Milan til vinter og formentlig er Gennerao Gattuso ikke færdig med at hente nye spillere til truppen. AC Milan er nemlig den klub, der har indkasseret næstflest mål i den bedste italienske række.