BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 12: Manager of Celtic FC Brendan Rogers faces the media during a press conference ahead of the UEFA Champions League Group C match against FC Barcelona at Camp Nou on September 12, 2016 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

BARCELONA, SPAIN – SEPTEMBER 12: Manager of Celtic FC Brendan Rogers faces the media during a press conference ahead of the UEFA Champions League Group C match against FC Barcelona at Camp Nou on September 12, 2016 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Brendan Rodgers har store roser for sin tidligere stjerneangriber i Liverpool-tiden Luis Suarez, som han kalder for verdens bedste spiller.

Champions League-sæsonen 2016/2017 bliver skudt i gang i aften, og det bliver blandt andet med en kamp mellem Celtic og Barcelona, hvor Celtic-manager, Brendan Rodgers skal op i mod Luis Suarez. Den nuværende Celtic-manager har dog denne gang ikke fornøjelsen af at have Suarez på sit hold, men derimod forsøge at stoppe ham, og det bliver ikke let ifølge den tidligere Liverpool-manager.

– Det er meget, meget vanskeligt at stoppe ham. Som alle verdensklasse-spillere finder han altid pladsen. Man kan have en masse taktiske idéer og systemer. Man kan parkere en dobbeltdækkerbus foran mål, men de bedste spillere i verden vil altid finde pladsen, siger Rodgers ifølge Barcelonas hjemmeside.

Brendan Rodgers peger samtidig på Luis Suarez, når snakken falder på, hvem der er den bedste i verden, og han lægger bestemt ikke på den lade side, når det kommer til at rose ham.

– Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med ham i to år, og han var utrolig. Han er den bedste i verden. Barcelona vil ikke være det samme hold uden ham. Han er en af de smukkeste mænd, som man kan forestille sig. Han er super-professionel, en familiemand, der giver alt til sit liv som fodboldspiller og til sin familie.

Luis Suarez og Brendan Rodgers arbejde sammen i Liverpool i to sæsoner, og deres bedste resultat var her en andenplads i Premier League.