Brighton & Hove Albion har bekræftet endnu en ny spiller, der skifter til klubben denne sommer. Denne gang er han den dyreste i klubbens historie. 

Brighton har bekræftet, at de har skrevet kontrakt med den iranske landsholsspiller, der er angriber, Alireza Jahanbakhsh. Han bliver således klubbens dyreste spiller og kommer fra AZ Alkmaar.

Selvom overganssummen er hemmelig lige nu, ved man, at den 24-årige angriber har skrevet under på en fem årig kontrakt med Brighton. Han bliver på den måde manager Chris Hugtons otte indkøb i dette sommer transfervindue.

Jahanbakhsh kan både spille som kant og som angriber. Han blev topscorer i sidste sæson i den bedste hollandske række for AZ Alkmaar. Det blev til 21 mål og klubben blev nummer tre. Det er blevet rygtet, at de har hentet ham for bare 170 millioner kroner.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

På klubbens eget officiel website har manager Hughton udtalt sig på følgende måde: “Vi er henryke over at kunne byde Alireza velkommen til klubben. Vi er meget glade for at denne aftale kunne blive en realitet”

Brighton s manager fortsatte: ” Ali er en spille som vi har kigget på og overvåget i lang tid nu. Faktisk flere år. Hans alsidighed på de offensive pladser har blot øget vores interesse for ham. Det er virkelig godt for truppen. ”

Og videre: “Han kan både spille ude på kanten på wing. Men faktisk kan han også fungere som central midtbane i en angribende og offensiv rolle. Lige nu ser jeg meget frem til at arbejde med ham. ”

Udover fem år i Holland har Ali også hele 41 landsholdskampe for Iran på CV’et. Han spillede alle nationens kampe denne summer under VM i Rusland.