Brighton har annonceret, at de har hentet en ny angriber i franske Ligue 1. Her er prisen på ham. 

Det bekræftes nu af klubberne selv, at Premier League klubben Brighton har hentet Lille angriberen Yves Bissouma fra Frankrig. Han skriver under på en fem årig aftale med klubben.

Den 21-årige angriber kommer ind hos Brighton som den sjette handel denne sommer. Han har ellers spillet to år, hvor det er blevet til 55 kampe for Ligue 1 klubben.

“New Brighton and Hove Albion midtbanespilleren Yves Bissouma har forklaret, at han ønsker at skrive under med klubben og spille for den i fremtiden. ” skrev klubben i en pressmedelelse på deres officielle website.

Landsholdsspilleren fra Mali skriver som sagt under på en femårig aftale med klubben og bliver dermed det sjette indkøb denne sommer.

Bissouma har selv beskrevet sin ankomst i England på følgende måde: ” Jeg føler, det er en drøm som er gået i opfyldelelse . Jeg glæder mig meget til at komme i gang med den nye sæson. ”

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Har gjort forarbejdet

“Jeg har snakket med en del mennesker inden jeg skiftede herhen. Det er en god liga og godt for udvikling. Det er godt at komme t il en klub som Brighton, der ved hvad de vil. Det er en meget ambitiøs klub. ” slog angriberen fast.

“Jeg har som det første snakket med min agent. Derefter har jeg snakket med Bakary Sako,d er spiller for Crystal Palace. Jeg har også snakket med Molla Wague, der spiller for Watford. De siger begge, at de kun har oplevet gode ting i Premier League. ”

“Det er selvfølgelig en drøm for enh ver spiller at spille i Premier League. Det er forskellige fra Ligue 1 – men det kan man jo se på fjernsynet. Det er meget mere fysisk, og nok også den bedste liga i verden. Resultaterne siger det hele. “