Den tyske midtbanegeneral hos Brøndby Hany Mukhtar har stort set siden sit skifte til den københavnske Vestegn været sat i forbindelse med et stort millionskifte. Det nærmer sig nu med hastige skridt.

Ifølge Ekstra Bladet søger Brøndby IF nemlig nu at sælge Hany Mukhtar for 30 millioner kroner til sommerens transfervindue. Det ville ifølge mediet være en sensation, hvis Mukhtar er Brøndby-spiller efter 1. september. Tiden er dermed inde til at score kassen på tyskeren.

Hany Mukhtar er en af Brøndbys største profiler, og den 24-årige offensivspiller med en fortid Hertha og Benfica kan være manden, som sætter Brøndbys regnskab i plus. Det skriver Ekstra Bladet søndag, hvor de skriver, at Brøndby vil forsøge at få 30 millioner kroner for ham.

I avisen skriver de ligeledes, at Hany Mukhtar bliver “tilbudt flittigt på det europæiske fodboldmarked i håbet om at en køber bider på krogen” samt at det ville være en sensation, hvis Mukhtar var i Brøndby når kalenderen til den tid viser 1. september.

Tyske Mukhtar har spillet på sit lands U/21-landshold, og har lavet 26 mål i 114 kampe for Brøndby siden han skiftede til Brøndby i 2016 på en låneaftale, som siden blev til et permanent køb. Hany Mukhtar har kontrakt til sommeren 2021.