Brøndby er en traditionsrig klub, og en af Danmarks største klubber. Derfor har klubben igennem tiden også opfostret en del danske landsholdsspillere. Men det er ikke kun danskere, som har spillet afgørende roller i Vestegnsklubbens historie.

Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Et succesfuldt årti for fodboldklubben Brøndby IF var 1990’erne. Her skovlede han man for alvor trofæer ind i Danmark, og man blev en stor magtfaktor i toppen af dansk fodbold.

Nu afslører en af de bærende profiler på holdet dengang, Uche Okechukwu, hvad hans største øjeblik med klubben har været. I forbindelse med Star Sixes i London mødtes TV3 Sport med Uche Okechukwu, og i en video fortæller nigerianeren om, hvor stor en plads Brøndby-tiden har i hans hjerte.

Reporter: – Hvis du skulle udpege et særligt øjeblik i din karriere som Brøndby-spiller, hvad skulle det så være?

Uche: Jeg tror det er vores UEFA Cup-kampagne. Vi gjorde det fantastisk, selvom vi ikke vandt turneringen. Det var meget specielt for mig. Vi spillede en stærk turnering. Mod Eintracht Frankfurt, Bayer Leverkusen… Det gik også fint i ligaen, men dét år i UEFA Cuppen var noget helt specielt. Så jeg vil pege på UEFA Cup-kampagnen det år.

Læs også: Pukki skriver med Panathinaikos: Se den vilde kontrakt her