Af Anders Lang Jensen

Arsenal har ikke altid været kendt for at spendere de mange milliarder TV-penge på nye stjerner til truppen. Men det kan måske være fortid, da Wenger rygtes tæt på 3 store stjerner.

Foto: Reuters/ Robert Pratt

Franske spillere har gennem årenes løb haft stor succes på Emirates Stadium i London. Og Arsene Wenger kigger fortsat mod hjemlandet for at finde nye stjerner til den kommende sæson han atter står i spidsen for Arsenal-mandskabet.

Alexandre Lacazette, Thomas Lemar og ikke mindst Kylian Mbappé er de 3 store navne, der netop nu arbejdes massivt for på ledelsesgangene over Emirates for at tilknytte de franske spillere til Wengers trup til sæsonen 17-18. Det skriver The Telegraph.

Photo by Alex Livesey – UEFA/UEFA via Getty Images

Arsenal missede top 4 i Premier League i den netop forgangne sæson, og Wenger planlægger, at støbe et helt nyt angreb for Arsenal-holdet, der ikke har set synderligt skræmmende ud, dog med en Alexis Sanchez der leverede flotte præstationer i sæsonen.

Netop Sanchez har en uvis fremtid i den røde trøje, efter han i disse dage bliver rygtet kraftigt til enten rivalerne fra Manchester City eller tyske FC Bayern München. Samtidig forventes tyske Mesut Özil, franske Olivier Giroud og spanske Lucas Perez ikke at have en fremtid i London-klubben.

Photo by Xavier Laine/Getty Images

Den franske liga ser altså ud til at være stedet, der skal sommer-shoppes i dette transfervindue for Arsenal med de to Monaco-stjerner i Lemar og Mbappé og derefter Lyons Lacazette. Disse skal forme fremtidens offensiv for Arsenal.