Riyad Mahrez er en eftertragtet herre i dette transfervindue. Flere klubber har meldt deres interesse, og nu har en Premier League-klub angiveligt placeret et bud på fløjspilleren, der vandt mesterskabet med Leicester City, sidste sæson. 

Af David Paris 

Ifølge den engelske tabloidavis The Sun har Premier League-klubben Manchester City afgivet et stort bud på den algeriske fløjspiller Riyad Mahrez. Buddet skulle angiveligt være på svimlende 340 millioner kroner, og det store spørgsmål er så om Leicester City vil lade ham gå for sådanne summer?

Avisen hævder, at den nyudnævnte træner Pep Guardiola har lyst til at styrke holdets offensive kvaliteter, såfremt et engelske mesterskab skal vindes, når sæson sparkes i gang om præcis 26 dage.

LEICESTER, ENGLAND - JANUARY 02 :  Riyad Mahrez of Leicester City during the Barclays Premier League match between Leicester City and Bournemouth at the King Power Stadium on January  , 2016 in Leicester, United Kingdom.  (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Fløjspilleren Mahrez, der også kan spille offensiv midtbane, var en af de væsentligste årsager til, at Leicester City helt sensationalt vandt mesterskabet med sine mange mål og assists.

25-årige Mahrez spillede i den næstebedste franske liga for et par siden, og sættes altså nu i forbindelse med en af Europas største og rigeste klubber.

Kigger man på lignende spillere som Mahrez, der også skiftede til en større klub efter en enkelt god sæson, kan nævnes Wayne Routledge, Jack Rodwell og Andy Caroll, og det er ikke ligefrem gået dem efter planen. Så hvad tror du? Tager Mahrez det vågede skifte til Manchester City og håber på det bedste, eller stiller han sig tilfreds med en tilværelse i Leicester City?

Den tidligere Barcelona- og Bayern München-træner Pep Guardiola har allerede forstærket, en i forvejen stærk Manchester City-trup med indkøbet Ilkay Gündogan fra Borussia Dortmund og Nolita fra Celta Vigo.