Den unge brasilianske elegantier, Philippe Coutinho, har været i sprudlende form for Liverpools offensiv i denne sæson.

Coutinho  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Coutinho (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Det har kastet en del interesse af sig fra diverse europæiske storklubber. Blandt andet er FC Barcelona og Paris Saint-Germain meldt som værende de to største bejlere til den unge tekniker fra Anfield.

Den engelske klub skal ruste sig godt til det kommende transfervindue i januar, og for ikke at miste sin stjernespiller i Coutinho har man angiveligt fastsat en særdeles høj pris for brasilianeren.

Således rapporter det franske medie, Le10 Sport, at Liverpool har sat prisen på £68 millioner, for at afskrække FC Barcelona og Paris Saint-Germain fra at hente Beatles-byens røde klub store stjerne.

Coutinho blev købt ind for £8.5 millioner i 2013, og har indtil videre i denne sæson scoret fire mål i 10 kampe, hvilket altså har ledt til interesse fra de to førnævnte klubber.

Dét har altså ledt til bange anelser hos klubbens tyske træner, Jürgen Klopp, der ikke vil miste sin 24-årige stjerne, som stadig har kontrakt til juni 2020.

Coutinho skiftede som skrevet altså til Liverpool i 2013 for den nette sum af £8.5 millioner, og den engelske klub kan altså se frem til en fortjeneste, hvis de vælger at sige ja til et af buddene fra de to klubber.

Hans tid i Inter er dog nok en tid, han helst vil glemme, da det kun blev til sporadisk spilletid og en del udlån til bl.a. Vasco da Gama og Espanyol.