VM er netop slut. Det betyder, at hele verdens øjne nu er rettet mod den kommende sæson i stedet. Det gælder også den tyske klub Dortmund, der nu har rettet interessen mod en af slutrundens helt store VM-helte. 

Det forlyder nemlig, at tyskerne fra Dortmund har valgt at byde på Juventus’ angriber Mario Mandzukic. Det sker efter han i den grad har imponeret for sit hjemland Kroatien i de seneste par uger.

Dortmund er nemlig på jagt efter en ny angriber. Det er meget sjovt,eftersom de har hentet hele seks spillere til truppen denne sommer.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det tyske medie Kicker skriver dog, at tyskernes chance for at hente Mandzukic er noget nær 0. Juventus vil nemlig ikke sælge deres 32-årige angriber. Han har nemlig denne sommer vist sig som en af de stærkeste angribere fra Kroatien og i verden.

Mandzukic ikke til salg

I næste sæson er planen nemlig, at den tidligere Real Madrid stjerne, Ronaldo, skal spille sammen med Mandzukic oppe i italienernes angreb.

Mandzukic scorede i VM-finalen i søndags, hvor Kroatien desværre tabte 4-2 til de senere vindere fra Frankrig. Han leverede en præstation, der ville imponere de fleste storklubber i Europa. Derfor er angriberen også eftertragtet.

Mandzukic spillede for det meste venstre kant for Juventus i sidste sæson. Positionen som angriber var nemlig optaget af det sydamerikanske talent Paulo Dybala. Dog har han netop forlænget sin kontrakt med Torino klubben indtil 2020.

” Jeg har aldrig forstået,at Bayern solgte ham. Mandzukic er en af de bedste angribere i verden, i top tre. Han arbejder for holdet og kan også score mål på egen hånd.  Jeg ville foretrække ham 10 gange mere end en spiller som Neymar. ” Sådan har den tidligere tyske landsholdsspiller Stefan Effenberg udtalt til goal.com. Han er angiveligt ikke en særlig stor fan af brasilianske Neymar.