Sponsoreret indhold

Bundesligaen bliver mere og mere populær blandt fodboldfans. De tyske stadions er propfyldte, og interessen for ligaen syd for grænsen er stigende i de fleste lande. Også herhjemme mærker vi interessen for tysk fodbold. I takt med at både danske og internationaler profiler har valgt Bundesligaen som destination, stiger interessen støt.

Hvis du gerne vil følge dine helte – med eller uden Bundesliga-hår – kan du glæde dig over, at du nemt og bekvemt kan følge med fra første parket.

I denne artikel sætter vi fokus på Bundesliga live streaming– du kan nemlig se tysk fodbold på din yndlings-device. Det lyder ret fedt – og det er det også!

Sådan finder du et Bundesliga live stream

Hvis du er på udkig efter et lækkert Bundesliga live stream, er det hos spiludbyderne at du kan se tysk bold uden nogen dikkedarer. Ved at oprette en spilkonto hos en spiludbyder, og foretage en indbetaling, kan du spille på og live streame Bundesligaen alt det du ønsker. Det tager blot en håndfuld minutter at komme i sving, og lige straks har du adgang til Lewandowski, Hummels, Haaland, Delaney, Skov og alle de andre superstjerner i den bedste tyske række.

På spilportalen 7.dk kan du se hvilke spiludbydere, som tilbyder live streaming af Bundesligaen. Det drejer sig i skrivende stund om en lille håndfuld, så du kan naturligvis vælge den spiludbyder som tiltaler dig mest.

Sådan gør du

Det er ganske nemt og hurtigt at komme i gang med Bundesliga live streaming.

1: Du opretter en spilkonto hos spiludbyderen. Det er ikke specielt vanskeligt, og du skal gå slemt galt i byen, hvis det skal tage dig mere end en håndfuld minutter.

2: Du foretager nu et indskud. Alle spiludbydere har et minimumindskud, og hos nogle af dem er det blot 40-50 kr. Det går jo nok alt sammen.

Du har nu adgang til at live streame Bundesligaen, så længe der er penge på din spilkonto.

Er der slet ikke noget med småt? Nej, det er der faktisk ikke. Du skal naturligvis være 18 år for at kunne se med, og det er et ufravigeligt krav du skal respektere. Spiludbyderne stiller høje sikkerhedskrav til kunderne, og det er godt for alle.

Så længe du har penge på din konto kan du se en masse fodbold live streaming fra Bundesligaen og 2. Bundesliga (den næstbedste række i Tyskland). Du kan naturligvis også sætte nogle væddemål – det er jo ligesom det man typisk gør hos en spiludbyder. Det er ikke overraskende grunden til at spiludbyderne har erhvervet sig ”bet and stream”-rettighederne til Bundesligaen. Alle spiludbyderne som tilbyder streaming af Bundesligaen, er særdeles oplagte valg, hvis der gemmer sig en spillefugl i dag.

Hvad kan man se via et Bundesliga stream?

Du kan simpelthen spille på og se alle kampene i den tyske Bundesliga. Er du fan af et bestemt hold kan du vælge at live streame samtlige kampe med dit favorithold, eller du kan se en kamp i ny og næ som de fleste. Du bestemmer selv hvilke kampe du vil se. I hvert fald kan du streame løs blandt de 18 fodboldhold i den bedste tyske række. Hvis man ikke holder med Bayern München eller Borussia Dortmund, så er det ikke altid lige nemt at kunne streame sin yndlingsklub. Det findes der nu en løsning på!

Hvis du er fan af tysk fodbold, kan du glæde dig over, at du også kan se samtlige kampe fra den næstebedste række. Rækken hedder ikke overraskende 2. Bundesliga, og der holder ofte nogle pænt store klubber til grundet den store konkurrence i Bundesligaen.

I denne sæson kan du bl.a. se de to Hamborg-klubber i aktion – HSV og FC St. Pauli. Begge klubber har traditionelt set en del danske fans på lægterne qua den korte afstand til Tysklands næststørste by fra Danmark. De mange danske fans kan nu nøjes med at følge favoritterne syd for grænsen hjemme fra divaneseren.

Du kan også live streame den tyske pokalturnering. Den hedder DFB Pokal, og byder ofte på ganske dramatiske kampe. I modsætning til andre landes pokalturnering, så har den tyske pokalturnering største prioritet, så holdene stiller altid med deres bedste spillere. Dermed er der tale om en turnering med et højt sportsligt niveau, når klubberne fra de to bedste rækker træder ind i turneringen.

Hvordan fungerer et live stream?

Når du har styr på en spilkonto med midler på, skal du blot gå til live betting-sektionen. Det er der du streamer. Du vælger den ønskede BL-kamp, og lokaliserer det lille streaming-ikon. JAWOHL! Så er der Bundesliga-bold på din yndlings-device.

Du bestemmer helt selv om du vil live streame på din mobil eller om du er mere til desktop eller sågar tablet. Den bedste oplevelse får du, hvis du henter spiludbyderens mobile apps – der er både apps til iOS og Android. Du kan også bare prøve det hele af i browseren, før du tager streamingen til næste niveau.

På mobilen kan du skyde signalet op i fuld skærm, så du har altså de bedst tænkelige faciliteter til at blive underholdt. Du kan også vælge bare at skifte rundt mellem kampene – det er lidt af et slaraffenland. Kommentatorerne er engelske (og tyskere som snakker engelsk), så det fungerer også bare spitze!

Forsinkelsen på dit stream er ganske lav (15-20 sekunder), så du kan sagtens benytte det til når du live better. Det er jo også hele formålet med streamingen, så klart at det spiller sammen. Du bliver med andre ord ikke ”forstyrret” af underboen, som ser kampen på anden vis.