Bundesligaen har ikke været super spændende de sidste par sæsoner. De sydtyske giganter fra Bayern München har været alt dominerende og vundet rub og stub i Tyskland. 

AF KRISTIAN PARIS

Men i sidste sæson blev der endelig skabt bare en lille smule modstand for de tyske mestre, der har vundet ligaen de sidste fem år. Ikke siden 2012 har en anden klub en Bayern vundet ligaen og det var Borussia Dortmund under den legendariske Jürgen Klopp.

Men i sidste sæson var nyoprykkerne fra Leipzig faktisk ret tætte på at udgøre en reel trussel for Bayern, der dog i sidste ende vandt Bundesligen igen.

En af de helt store årsager til klubben succes har været klubbens angriber Robert Lewandowskis utrættelige arbejdsindsats og ikke mindst masser af mål.

Nu afslører den polske angriber, at han faktisk lige nu er besat af at komme væk fra den klub, som han har faktisk har vundet alt med. Han afslører, at han er besat af et skifte til de spanske giganter, La Liga og Champions League mestre, Real Madrid.

Den polske angriber gik fornyligt offentligt ud og annoncerede, at han ikke var tilfreds med tyskernes aktivitet på transfermarkedet denne sommer. Derefter kritiserede klubbens CEO Karl-Heinz Rummenigge ham offentligt tilbage.

Bayern har haft en fantastisk start på sæsonen ved senest at vinde 4-0 over Mainz i går, lørdag.

Dog skriver avisen AS nu, at den tidligere Dortmund stjerne er klar på at komme væk fra Bundesligaen, og at han overvejer et skifte væk:

 – Jeg behøver ikke at sige noget til nogen som helst, udtalte angriberen, der ikke afviste et skifte til de spanske mestre

Lewandowskis kontrakt udløber med den tyske klub om 4 år – altså i juni 2021. Siden han kom til klubben har han scoret 82 mål i ligaen – noget af en bedrift på bare fire år…