Engelsk Everton-talent rygtes mod tysk storklub, som skulle stå klar med et solidt bud i jagten på englænderen.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver at Bundesliga-klub har interesse, i Everton-talent. Det er den 20-årige engelske angriber, Ademola Lookman, som rygtes væk. Lookman var i halvdelen af sidste sæson udlejet, til en tysk klub.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Klubben som unge Ademola Lookman var udlejet til, er den tyske klub RB Leipzig. Lookman har ifølge mediet overrasket meget, hos den tyske klub. Derfor har den tyske klub tidligere budt på Lookman, dog har Everton ikke accepteret et bud.

Det tidligere bud lød på omkring 180.000.000 kroner, og det nyeste rygte fortæller at RB Leipzig skulle stå klar med omkring 230.000.000 kroner, denne gang. Det tyder for alvor ikke på at Everton har de store fremtidssplaner for 20-årige Ademola Lookman.

Efter at Marco Silva er kommet ind i klubben, som den nye træner har han handlet ind. Han har forstærket offensiven med Watford-stjernen Richarlison, og endnu en brasilianer. Nemlig Shakhtar Donetsk-profilen Bernard, er begge nye spillere på Goodison Park.

Derfor forventer det engelske medie, at Everton formentlig kommer til at sælge den unge englænder. Da det som tidligere nævnt ikke forventes, at han vil få nok spilletid i klubben til for alvor at kunne slå igennem og etablere sig selv som en profil.

Vil et skifte væk fra Everton være godt for englænderen?

Samtidig med at den engelske storklub også kan sikre sig en rigtig solid pengesum, hvis de altså vælger at sælge Ademola Lookman. Ademola Lookman har også brug for meget spilletid, for at han kan udvikle sig, og derfor ville et skifte væk være godt for ham.

Det har tidligere været tydeligt at han ikke har været tilfreds, med spilletiden som har svinget meget. Efter den solide halve sæson hos RB Leipzig, må man også forvente at Lookman har interesse i at fortsætte hos den tyske klub.

Læs også: Sjovt billede: Så dårlige var Manchester city for 10 år siden