Liverpool-angriber rygtes væk fra den engelske storklub, eftersom der skulle være stor interesse fra Bundesliga-klubben Borussia Dortmund.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige belgiske angriber, Divock Origi, rygtes væk fra den engelske storklub Liverpool. Der er ifølge mediet Shoot, stor interesse fra den tyske storklub Borussia Dortmund. Meldingen lyder på at Liverpool skulle overveje et muligt salg, hvis det rigtige beløb bliver tilbudt.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Origi har i sin tid hos den engelske storklub fået 77 kampe, hvor det er blevet til 21 scoringer. Den belgiske angriber står samtidig noteret for 25 kampe, for det belgiske landshold. Det er dog ikke blevet til en kamp for Liverpool, i denne sæson.

Divock Origi har kontrakt med den engelske storklub, frem til sommeren 2019. Det forlyder sig samtidig at den belgiske angriber er værdisat til omkring 225.000.000 kroner, og det er formentlig også den pris som Liverpool vil kræve fra Bundesliga-storklubben Dortmund.

Ifølge mediet Sport, så kostede det Liverpool omkring 85.000.000 kroner, da de tilbage i 2014 sikrede sig belgieren. Liverpool hentede Divock Origi til Anfield, fra den franske klub Lille, og det har ikke været et super godt skifte, for belgieren.

Tilbage i 2017/18-sæsonen var Divock Origi udlejet, til den tyske Bundesliga-klub Wolfsburg. Divock Origi formåede at sikre sig 36 kampe for Wolfsburg, samtidig med at belgieren formåede at lave syv scoringer.

Er et Liverpool-exit det rigtige for belgieren?

Det tyder heller ikke for alvor på, at den belgiske angriber forventes at få meget spilletid hos Liverpool. Derfor må man også forvente at et exit fra Premier League-storklubben kunne være en mulighed, for den belgiske angriber.

Origi er fortsat ret ung, og derfor skal han jagte så meget spilletid som han kan få. Eftersom at det er igennem spilletiden på banen, at Divock Origi kan udvikle sig og blive en bedre angriber.

Læs også: Flot gestus: OB-fans hylder kræftramt Lars Høgh